–  met de zon op je gezicht en de voeten in de bosgrond –

 

Samen werken aan succesvol zijn. Buiten in de natuur. Durven jullie het aan?

Deze inspirerende locatie helpt jullie een stap in de goede richting!
We beschikken over een fantastische plek in het bos. Rustig gelegen en lekker basic, middenin de prachtige natuur van Ommen.

 

 

De perfecte omstandigheden om eens stil te staan bij hoe het nu echt met jullie gaat.  Een mooi begin van een gezamenlijk traject naar Vitaler en Succesvoller. Of een mooie doorstart van het proces waar jullie je wellicht al in bevinden. Vooral inspiratie opdoen of ook daadwerkelijk doelen stellen en hieraan werken? Jullie wensen en mijn inhoudelijke kennis en creativiteit gaan de basis vormen voor het programma. Jullie nieuwsgierigheid en mijn enthousiasme, dit gaat mooi worden!

Vitaliteit als motor achter jullie gezondheid, succes en geluk. Zowel op het werk als thuis

 

“… en dan noemen ze dit ‘basic’ omstandigheden. ‘Rijk’ is een beter woord! De locatie en het buiten zijn hebben zeker bijgedragen aan onze zeer geslaagde teamdag. De perfecte plek voor meer verbinding, om je vrij te voelen jezelf te zijn en met elkaar op een ‘andere’ manier in gesprek te gaan. Midden in het bos tijdens een van de workshops en ’s avonds bij het kampvuur. Het was top!”

 

Programmaonderdelen 

 • De ‘Vitale Proeverij’ – ter inspiratie.
  Welke factoren zijn van invloed op jullie vitaliteit en waar liggen sleutels naar vitaler?
 • Werkvormen en activiteiten om inzicht te krijgen, doelen te stellen of om meteen jullie vitaliteit een boost te geven. Doelen kunnen gericht zijn op persoonlijke vitaliteit en inzetbaarheid of de vitaliteit van het team.
 • Sportieve, creatieve en andere uitdagende activiteiten ter inspiratie en ontspanning.
 • Samen koken/eten met als belangrijkste trefwoorden: ‘verbinding’, ‘gezelligheid’ en ‘genieten’
  Bijvoorbeeld heerlijke pizza’s maken in de hout gestookte outdoor-pizza oven.
 • Dat wat voor jullie deze vitale inspiratie-tweedaagse niet mag ontbreken: ……

Vinden jullie twee dagen te lang? Eén dag kan ook, de keus is aan jullie.

 

 

Into the Wild – basic & Into the Wild – luxer

Into the Wild – basic

Tijdens tweedaagse trainingen slapen we bij ‘basic’ op de trainingslocatie, in tenten dus. Overdag aan de slag, samen eten en ontspanning bij het kampvuur. ’s Ochtends wakker worden met het gefluit van vogels. Betere omstandigheden om te focussen op jullie doel zijn moeilijk denkbaar!

Beschikbare datums

 • Into the Wild met kamperen is mogelijk van eind april t/m september. Er zijn in 2019 nog tijdsblokken beschikbaar.

 

Into the Wild – luxer

Slapen doen we in de trainingslocatie, een echte ‘Blokhut’. Als je het raam op een kier zet hoor je ook hier het vogelgezang☺ en uiteraard is ook hier mogelijkheid voor een kampvuur buiten, zelf pizza’s bakken in de pizza-oven en maken we volop gebruik van de prachtige, natuurlijke omgeving.

Beschikbare datums

 • Omdat we tijdens ‘Into the Wild – luxer’ ons programma te allen tijde naar binnen kunnen verplaatsen zijn we hier minder afhankelijk van de tijd van het jaar. Dit neemt niet weg dat de bruikbare accommodaties geliefd zijn bij een groot publiek. Beslis dus ruim van tevoren wanneer jullie er met jullie team op uit willen.

 

 

 

Ja, wij durven het aan