Een uitje waar jullie nog heel lang plezier van hebben

Samen iets bijzonders doen. Veel van ons kennen dat wel. Het jaarlijkse uitje met vrienden, een familieweekend, samen met vriendinnen een paar dagen even helemaal niets, een vrijgezellenfeest of een keer iets heel anders met een stel collega’s. Veel thema’s zijn al gepasseerd; kookworkshop, weekendje outdoor, High Tea, rond tuffen op een Solex, wijnproeverij,…..  Leuk, op het moment zelf en ook nog even nagenieten de dag erna, maar al rap blijft er niets anders over dan uitkijken naar de volgende editie van hetgeen dat geweest is. Dit kan anders !
Hoe? Gezellig samen zijn, een leuke dag of dagen, eens iets heel anders en het meest bijzondere; iets waar je nog heel lang van na kan genieten. Waar je ook ná die gezellige dagen nog heel veel plezier van kan hebben en wat bij kan dragen aan meer energie, een gezonder leven, meer geluk en succes. Voor jou en jullie.

Het programma maken we samen, op maat dus. Jullie met jullie wensen en ik met mijn ideeën. Samen bouwen we het draaiboek voor jullie Vitale uitje. Jullie bepalen zelf in welke mate Vitaliteit een rol gaat spelen. Alleen maar kennis maken met Vitaler leven of ook daadwerkelijk daar al mee beginnen? Wat willen jullie eraan overhouden? Inzicht in jullie eigen vitaliteit en leefstijl, kennis over hoe het gezonder zou kunnen of …..
Heb het lef en doe eens iets anders, iets waar jullie nog lange tijd plezier van hebt.

Gun jullie zelf meer dan alleen maar plezier, gun jullie zelf plezier met duurzaam vitaal resultaat !