Individueel of in een Groep

 

Je hebt een duidelijk doel voor ogen. Je wilt minder gehaast leven, de kans op een welvaartsziekte zoals Diabetes2 verkleinen, je fitter voelen of gewoonweg meer plezier in je leven! Hoe ga je dat bereiken? Welke route kies je en hoe zorg je ervoor dat je op het uitgestippelde pad blijft? Wat doe je als het even niét zo lekker gaat en je dreigt te vervallen in oude gewoonten? Misschien héb je je doel al wel eens bereikt, maar ben je inmiddels weer in de oude situatie beland.
Wanneer je iets wilt veranderen zul je je gedrag moeten aanpassen. Hiervoor heb je niet alleen kennis nodig en inzicht in jezelf, maar ook de kracht om daadwerkelijk te doen wat je wílt doen en dit vol te houden…

Werken aan jóuw doel, jóuw succes kan bij Leef2.0 zowel individueel als in een groep. Wat het best bij jou past bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek, maar de keus is aan jou.

 

Individueel traject   Groepstraject

 

Hoe help ik jou?

Als specialist op het gebied van gezond leven heb ik de kennis en als coach en trainer heb ik de skills om jou te begeleiden op jouw pad op weg naar jouw doel. Mijn integrale kijk op gezondheid en leefstijl zorgt ervoor dat alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw fysieke en mentale kracht meegenomen worden in zowel de analyse van het probleem als in de stappen die je gaat zetten op weg naar dit doel.
Ik help je bij het opdoen van kennis, bij het je bewust worden van wat je nu eigenlijk wilt, denkt en doet en ik geef je een duwtje in de rug in de juiste richting bij het daadwerkelijk verwezenlijken van jouw doelen. O ja, ik houd van een ontspannen sfeer die niet zonder humor kan. Dus hoe serieus we dan ook aan de slag gaan, af en toe grap moet kunnen…☺

” Christine verstaat de kunst van het luisteren en meebewegen en helpt je te focussen op wat echt belangrijk is in je leven. Ze beschikt over een breed arsenaal aan oefeningen, die je tot inzichten leiden waar je in je eentje niet op zou komen. Ze wandelt letterlijk en figuurlijk een eindje met je mee – de mooie omgeving waarin dat gebeurt is een heel fijne bonus – en laat je daarna los. Haar professionele houding, waarin ik een goede balans heb ervaren tussen betrokkenheid enerzijds en ruimte voor jezelf anderzijds, maakt dat je vol vertrouwen met Christine in gesprek kunt gaan. Ik denk met plezier terug aan onze wandelingen en pas wat ik geleerd heb geregeld toe in mijn dagelijks leven.”

 

Wat doe jij?

Bij een coach- of trainingstraject gaat het om jou. Jij bepaalt jouw doel, jij kiest de route, jij behaalt jouw succes.
Als jij iets wilt bereiken, zul jij er iets voor moeten doen. Dingen doen die je mogelijk niet gewend bent. Want als je gewoon blijft doen wat je altijd al doet, dan verandert er niets! Dan zul je nooit je doel bereiken, nooit je wens in vervulling zien gaan. Je zult dus uit je comfortzone moeten komen en dat kan eng en vervelend zijn. Maar, laat dit niet de reden zijn om niet aan een coach- of trainingstraject te beginnen. Het beste, duurzame resultaat bereik je meestal met kleine stappen (zie ook; Duurzaam resultaat) . Dus “nee”, je hoeft niet meteen 24/7 buiten je comfortzone te ploeteren om je doel te bereiken. “Ja”, je kunt nog steeds genieten van veel dingen waar je nu ook van geniet. En uhhh, ben jij niet nieuwsgierig naar wat voor een krachten er in je schuil gaan?

 

” Kan ik ook resultaat bereiken door er zelf minder voor te hoeven doen? “

Ja, dat kan! Je kunt een week in retraite gaan in India om mentaal tot rust te komen, een crashdieet volgen om 10 kilo af te vallen en een bos bloemen op je bureau zetten om je op je werkplek prettiger te voelen. Maar, hoe lang heb je daar plezier van? Een coachtraject bij Leef2.0 is duurzaam investeren in jezelf! Nú bouwen aan iets waar je nog jaren plezier van hebt! Door daadwerkelijk wat dingen te veranderen aan je Leefstijl maak je een einde aan ‘ge-jojo’. Want als je blijvende veranderingen weet aan te brengen in steeds weer terugkerende routines en gedragingen die niet goed voor jou zijn, dan ben je niet meer afhankelijk van het moment! Bij een crashdieet bijvoorbeeld lukt het best wel om in 3 maanden 10 kilo af te vallen. Die maanden ben je gefocust op je doel, die 10 kilo. Die moet eraf en daarom houd je je strikt aan een dieet en trainingsprogramma. Maar, wat nu als de focus hier niet op kan blijven? Omdat je in een hele drukke periode belandt, geblesseerd raakt of er op je werk extra taken bij krijgt? Dan moet je aandacht opeens verdeeld worden over meerdere belangrijke zaken en dan vliegen die kilo’s er weer aan. Door veranderingen met kleine stappen te integreren en te verankeren in je dagelijkse leven en werk, ben je beter bestand tegen welke vorm van sabotage dan ook.

 

Kortom;

Als jij de wil hebt om iets te bereiken, de bereidheid hebt daar dingen voor te laten of dingen voor te doen, nieuwsgierig bent naar wat er voor een krachten in jou schuil gaan en er voor open staat dáár wat mee te doen, dan kan het!

Jouw droom dichterbij….. Ja, het kan!

 

Ja, ik wil aan de slag in een Individueel traject                       Ja, ik wil aan de slag in een Groepstraject