Outdoor2.0

 

” Vanmorgen was super! Achteraf ben ik toch al eens in De Heetdelle geweest. Ik kan goed voelen dat ik wat gedaan heb! “

” Ik vond het een super start van de dag en wat was het mooi bij de Sahara! Wil eigenlijk zaterdag wel weer…. “

” Ohhhh zo’n zin in, maar helaas moet ik werken woensdag…Vanaf volgende week kan ik weer! “

     

Outdoor2.0 = 1,5 uur bewegen in de buitenlucht, iets tussen een suffe wandeling en een te uitputtende Bootcamp in. Ik zorg ervoor dat iedereen hier op zijn/haar eigen niveau aan mee kan doen. Mijn jarenlange ervaring als atletiektrainer, Running therapeut en Fysio(fit)therapeut staat hier garant voor.

Met Outdoor2.0 maak ik een lang gekoesterde wens waar. Jaren geleden dacht ik al:”Ik wil met mensen de natuur in, bewegen in alle vrijheid zonder muren en harde muziek. Ik wil ze laten ervaren wat de kracht van actief bezig zijn in de natuur met je kan doen”  Uit eigen ervaring weet ik dat dit deuren opent en je een hoop plezier, energie en daadkracht oplevert!
De basis is een sportieve wandeling die we upgraden met oefeningen voor kracht, souplesse en stabiliteit en uiteraard mag het plezier en de humor ook niet ontbreken. Ik laat me inspireren door het terrein waarin we lopen en uiteraard is mijn Integrale visie mede bepalend. Outdoor2.0 is dus niet alleen maar gezond bewegen, maar werken aan alle factoren die van invloed zijn op jouw Vitaliteit. Geen sessie is dezelfde.

Gewoon in je oude spijker- of joggingbroek op gemakkelijke schoenen.
We starten wekelijks op een ander punt in de directe omgeving van Ommen en je kunt dus volop genieten van het mooie en inspirerende Vechtdal !

 

Prijs: €12,- incl. Btw per Outdoorsessie

  • Ter kennismaking: Eerste sessie gratis (vergeet niet om je wel aan te melden)

 

 

Meld je aan voor een sessie Outdoor2.0 of een strippenkaart

 

” Ik verheug me op de wandeling morgen. 9.00 uur sta ik klaar op de parkeerplaats bij Nieuwebrug “