Leef2.0 staat voor leven en werken met net dat beetje méér. Méér energie, méér kracht, méér plezier en geluk. Méér succes in jouw dagelijks leven en werk.

 

Leef2.0 is ontstaan vanuit mijn passie voor niet stil blijven staan. Letterlijk en figuurlijk in beweging blijven! Mijn bedrijf is een voorbeeld van wat je kunt bereiken als je zelf actief aan de slag gaat met dat wat je heel graag wilt. Van droom naar doel, van doel naar werkelijkheid!

Wanneer je je laat coachen of je team laat trainen door mij, dan gebeurt dat op wijze2.0. Met veel kennis van zaken, duidelijkheid, zorg en enthousiasme.

Leef2.0 betekent in beweging komen. Zowel mentaal (geestelijk) als fysiek (lichamelijk). Het is mijn drive om jou te laten ervaren hoe het verbeteren van Vitaliteit jou of jouw team naar een hoger level kan brengen. Vitaler, beter in balans, sterker in je schoenen. Gezonder, productiever, succesvoller.

Als coach en trainer begeleid ik mensen en groepen op hun pad naar succes. De ene keer ben ik coach en een beetje trainer, een andere keer vooral trainer en een beetje coach. De ene keer is er een coachvraag om een fysieke disbalans te verbeteren, een andere keer train ik een groep collega’s die op zoek is naar creativiteit en energie. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik ieder traject fris, enthousiast, nieuwsgierig en energiek in stap.

 

Succes is het doel, vitaliteit de motor

 

Waarom kies je voor Leef2.0 ?

Omdat ik Vitaliteit en Leefstijl Integraal benader

Hierdoor kun je met recht spreken over een ‘totaal-aanpak’ en is de kans op blijvend resultaat vele malen groter dan bij ‘gewone’ Leefstijlcoaching-/training.
Lees meer over mijn integrale visie

Vanwege mijn kennis, kunde en ervaring

Ik kan putten uit ervaring, kennis en kunde vanuit verschillende werkvelden en verschillende functies waarin ik werkzaam ben geweest. Onder andere als Landmachtofficier, Fysio- en Manueel therapeut, Praktijkhouder/Werkgever en Runningtherapeut. In 2017 heb ik met succes de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond.

Al deze ervaring maakt me, samen met de ervaring uit mijn privébestaan uiteraard, een rijk en veelzijdig mens en daarmee een coach en trainer met veel kennis en brede referentiekaders. Ik heb veel ervaring in het werken met zowel individuele klanten als met groepen.

Reeds opgedane kennis en kunde heb ik kracht bij gezet met een opleiding tot Integraal Leefstijlcoach aan de MARK Academy voor Leefstijl. De enige post-HBO registeropleiding voor Integrale Leefstijlcoaching in Nederland.

Ik ben licentiehouder van ‘Vit@al!’ en werk onder andere met ‘Quickscan Organisatie in Balans’. Beide groepsprogramma’s om Duurzame inzetbaarheid en Vitaliteit van teams/organisaties te vergroten.

(Para)medische aandoeningen

Ik heb veel ervaring in het werken met mensen met medische indicaties zoals Obesitas, Diabetes, COPD, Hart-en Vaatziekten en Burn-out. Ook ben ik meer dan thuis in de begeleiding en coaching van mensen met (Chronische) Rug-/Nek- en Hoofdpijnklachten of andere gewrichtsklachten.

Wil jij werken aan jouw Vitaliteit, maar moet je rekening houden met bijvoorbeeld een van bovenstaande aandoeningen? Dit hoeft geen beletsel te zijn! Ik denk in kansen en mogelijkheden, neem jouw medische klachten serieus en ga samen met jou op zoek naar hét pad om jou jouw doelen te laten realiseren.

Omdat ik, ik ben

Christine_over_mij_pagina_groen

 

Een enthousiaste teamplayer, flexibel en creatief maar doelgericht, vakidioot, nuchter en sportief. Soms een tikkeltje druk….
Anderen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren, zorgzaam, gestructureerd en positief kritisch ben, gevoel voor humor heb en vooral mezelf ben. Mijn professionaliteit vinden zij kenmerkend, mijn enthousiasme aanstekelijk.

 

 

 

Natuur – Kracht –Vrijheid

De website van Leef2.0 is niet voor niets groen en blauw. Bos, gras, water, heide…ik heb er wat mee. De Natuur om ons heen is voor mij en veel anderen, de plek bij uitstek om je Krachtig en Vrij te voelen. Voorwaarden om keuzes te kunnen en durven maken, plannen te smeden en jezelf te motiveren dat te doen waar je blij van wordt. Daar waar mogelijk maak ik tijdens coachsessies en groepstrainingen graag gebruik van deze Natuurkracht. Naaldhakken thuis laten dus, of sneakers in de tas…

Samenwerking

Ik werk samen met andere professionals waaronder Leefstijlcoaches en -trainers met dezelfde integrale visie als ikzelf (MARK professional netwerk), specialisten op het gebied van bewegen en voeding, maar ook bijvoorbeeld met een trainer die kunstzinnige werkvormen als muziek en schilderen inzet.

Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg kan ik goed inschatten wanneer het zinvol is zorgprofessionals uit de reguliere gezondheidszorg in te schakelen.