Door de bomen het bos weer zien …

 

‘Door de bomen het bos zien’, dat is het doel van de Inspiratiesessies’. Er is zoveel informatie over gezond leven, er zijn zoveel meningen, zoveel discussies. Maar wat is goed voor JOU, waar bewijs JIJ JEZELF een dienst mee? Na een Inspiratiesessie heb je een duidelijk beeld van wat het nu precies in houdt; gezonde voeding, meer bewegen en vaker ontspannen. Bovendien, er zijn veel meer factoren die van invloed zijn op jouw vitaliteit en gezondheid!  Laat je inspireren en motiveren en wie weet kan de volgende uitspraak van een deelnemer aan een vorige sessie dan de jouwe zijn!

 

“Na de Inspiratiesessie ‘2.0 met Voeding’ ging bij mij de knop om. Met tips van Christine heb ik mijn voedingspatroon een klein beetje veranderd en in nog geen 4 maanden viel ik 8 kilo af !”

 

De volgende Inspiratiesessies staan binnenkort op het programma:

Inspiratiesessie ‘2.0 met Voeding’

Wat heb je nodig, wat krijg je, wanneer en hoe?
Waar gaat het bij veel mensen mis en hoe kun je met kleine aanpassingen ervoor zorgen dat jouw voedingspatroon gaat bijdragen aan het bereiken van jouw vitaliteitsdoel?
Laat je bijpraten, verrassen, helpen en vooral inspireren.

Heb je deelgenomen aan deze Inspiratiesessie? Dan kun je ook meedoen aan de sessie ‘2.0 met Voeding – de praktijk’

WanneerDonderdag 17 oktober, 19:30-21:30, inloop vanaf 19:15
Bij voldoende aanmeldingen een extra sessie enkele dagen voorafgaand aan de sessie ‘2.0 met Voeding-de praktijk’;  30 oktober en/of 5 november
Waar       : Bezoekerscentrum in Ommen
Kosten    : €15,-* ,  inclusief koffie/thee

 

Inspiratiesessie ‘2.0 met Voeding – de praktijk’

We zoomen in. Met de pakjes, zakjes, groenten, zaden en pitten, verschillende oliën en vetten op tafel, bekijken we wat is niet goed, wat wel en wat is beter. Waardoor laat jij je keuzes beïnvloeden? Wat maak je op uit een etiket, hoe gebruik je ‘nieuwe’ producten en hoe smaakt het een en ander? Je doet ideeën op over wat voor jou ‘de kleine veranderingen met grote gevolgen’ zouden kunnen zijn.

En wat een entourage hebben we deze avond. We zitten letterlijk onder de wieken van de molen waar vele soorten meel van hoge kwaliteit vakkundig gemaald worden door molenaar Anton.
Het kan niet anders dan dat je met heel veel ideeën en inspiratie de molen weer uit loopt, nee, huppelt!

 

Last minute aanmelden? Dat kan. Doe dan ook een appje, sms of belletje naar 06.13421574 zodat ik de mailbox nog even kan checken. Thanks

 

WanneerDonderdag 07 november, 19:30-21:30, inloop vanaf 19:15
Waar       : Molen de Lelie in Ommen
Kosten    : €15,-* ,  inclusief koffie/thee

 

Inspiratiesessie ‘2.0 met Bewegen & Ontspannen’

‘Meer bewegen’, het wordt zo makkelijk gezegd. Maar, wat moet je dan doen, hoe vaak, wanneer en hoe lang moet je dat volhouden? Binnen sporten of buiten, in een groep of alleen? Welke beweging heb je nodig om gezond te blijven, welke om sterker te worden en wat moet ik zeker niet doen?
Ook ontspannen schijnt belangrijk te zijn. Bedoelen ze daarmee een filmpje kijken op de bank of is één keer per week naar de Yoga voldoende?

WanneerDonderdag 31 oktober, 19:30-21:30, inloop vanaf 19:15
Waar       : Bezoekerscentrum in Ommen
Kosten    : €15,-* ,  inclusief koffie/thee

*  Prijzen zijn inclusief 21% btw

Aanbieding

Meld je aan voor alle drie Inspiratiesessies en betaal €37,50* in plaats van €45,-

 

Deelnemers aan het 3 maanden durende programma voor vrouwen ‘Wandel door de Overgang’ kunnen gratis deelnemen aan deze Inspiratiesessies

 

Aanmelden voor Inspiratiesessies