18 en 19 januari 2020 in de prachtige omgeving van Ommen

Dompel jezelf twee dagen onder in Voeding en een Gezonde Leefstijl. De beste start van een jaar waarin je vol energie wilt bruisen!

 

Geef jouw 2020 een kickstart, doe mee aan het ‘Good Food- Feel Good’ weekend

 

Voeding en Leefstijl zijn hot. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar invloed van voeding op je gezondheid en tja, dat leidt tot steeds weer nieuwe inzichten en adviezen. Je kunt geen talkshow voorbij zappen of er komt een item aan bod over leefstijl of voeding. Fruit op het werk in plaats van een gezonde koek, havermout in plaats van een boterham met kaas, geen vlees meer, proteïneshakes, olijfolie, goji bessen en intermittend fasting. Het is lastig door de bomen het bos nog te zien. Wat zijn de hoofdzaken en wat zorgt voor ruis en onduidelijkheid?

Tijdens Good Food-Feel Good ga ik het voor je oplijnen en zorgen we er samen voor dat je een helder beeld krijgt van waar het nu precies om draait. En, na het weekend ben jij in staat om je eigen eet- en drinkpatroon te beoordelen! Zodat je met opgedane kennis kan starten met het bouwen aan je eigen gezondere eetpatroon. Hallo energie, kracht en glimlach 🙂

 

Heerlijke ontbijtjes                         Voedende lunches                                Verrassende soep
           

 

Zitten en luisteren? Welnee, dat is niet de Leef2.0 manier. Natuurlijk zal ik af en toe mijn kennis en ervaring spuien, maar zelf doen is m.i. nog altijd de beste manier om te ontdekken, te leren en ergens enthousiast voor te worden. Daarom veel ‘praktijk’ tijdens deze tweedaagse. Zelf aan het aanrecht en in de pan roeren. Snijden, hakken, dressings maken en garneren. En heb je even geen zin? No problem, trek dan een uurtje je eigen plan. Maak een ommetje in de prachtige omgeving van onze trainingsaccommodatie of trek je even terug met een muziekje. We zijn met 8 à 12 deelnemers dus je bord komt wel vol.

De focus gaat deze twee dagen naar voeding, maar op een goede tweede plek zetten we ‘bewegen’. Bewegen buiten in de mooie bosrijke omgeving. Ik laat je kennis maken met Outdoor2.0. Mijn kijk op gezond bewegen waarin de componenten: gevarieerd bewegen, natuur, vrijheid en plezier, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hartstikke goed voor je en tijdens dit weekend een mooie combinatie met onze kook- en eetactiviteiten.

Het is weekend, dus er moet ook tijd zijn voor ontspanning en even niets doen. Die tijd is er. Wil je rustig beginnen aan Good Food- Feel Good? Kom dan vrijdag de 17e al naar Ommen. Vanaf eind van de middag ben je welkom in onze trainingsaccommodatie. Zo kun je heerlijk onthaast beginnen aan het programma dat zaterdag de 18e om 10:00 van start gaat.

Help jezelf in 2020 naar de 2.0 versie van jezelf en start met beter eten en meer bewegen. Start met Leef2.0.

Lees verder voor:

 • Voor wie
 • Wat levert ‘Good Food-Feel Good’ je op
 • Programma
 • Locatie en verblijf
 • Wat kost het

 

Voor wie?

– Wat is nu écht goed voor me en wat niet? Ik wil gezonder leven en denk dat ik mijn voedingspatroon moet aanpassen. Maar door alle informatie om me heen weet ik niet wat te kiezen. 

– Ik weet dat ik gevarieerder moet eten, maar het lukt me niet…

– Ik voel me vaak suf en futloos. Een kennis zegt dat dat door mijn ‘suikerverslaving’ kan komen, maar ik eet al zo weinig snoep en koek…

– Gezonder eten vind ik lastig. Het is duurder, de kinderen houden er niet van en het kost me veel te veel tijd om het te maken…

 

Herken je bovenstaande? Of heb je een andere reden om je te verdiepen in voeding? Je bent welkom tijdens het ‘Good Food-Feel Good’ weekend. Wanneer je contact met me opneemt of wanneer je je aanmeldt, bel ik je sowieso even. Dan kun je mij duidelijk maken wat jij verwacht en kan ik jou aangeven of dit weekend jou dat zal brengen.

Je kunt je alleen aanmelden, maar het is ook leuk ‘Good Food-Feel Good’ samen met een vriend of vriendin te doen. Zo zorg je ervoor dat kennis en goede voornemens nog tot lang na het weekend resoneren! De slaapkamers in de accommodatie zijn 2-persoons.

Twijfel je of dit weekend geschikt voor je is? Aarzel niet, maar bel, mail of app me.

 

Wat levert ‘Good Food-Feel Good’ je op?

 • Een paar dagen er tussenuit; alleen of met een vriend of vriendin
 • Genieten van ‘slow down’, actief bezig zijn met iets dat gaat bijdragen aan een gezonder en gelukkiger 2020
 • Een andere of meer complete kijk op voeding, drinken en eten
 • Makkelijker keuzes kunnen maken over wat je wel en niet op tafel zet
 • Tips, oefeningen, kookinspiratie, handvatten, etc. voor mee naar huis
 • Lekkere momenten buiten in een prachtige omgeving
 • Professionele begeleiding
 • Inspiratie en motivatie om (nu eindelijk) stappen te gaan zetten…

         Kortom: een WeekendjeWeg waar je nog lang plezier van beleeft!

 

Locatie en verblijf

We verblijven bij ‘De Wolfskuil’ in Ommen. Afhankelijk van het aantal deelnemers hebben we Joris of Hoeve van de Jorishoeve ter beschikking. De Jorishoeve is van alle gemakken voorzien, meer basic dan over de top, middenin het bos met Regge, Besthmener- en Archemerberg op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid en het treinstation is niet verder weg dan 10 minuten wandelen. Het centrum van Ommen op nog geen 2 kilometer.

Er zijn 2-persoons slaapkamers. Wil je liever niet op de trainingslocatie overnachten? Ik kan je tips geven over hotels en B&B’s in de directe omgeving.

 

 

Jouw ‘Good Food-Feel Good’ trainer en inspirator

Christine Hulst
Professioneel trainer/coach en inspirator Vitaliteit & Leefstijl
Orthomoleculair therapeut, natuur- en beweegfreak, met gevoel voor humor 🙂

 

Kosten

Het gehele ‘Good Food-Feel Good’ weekend, inclusief:

–  het complete programma
–  de lunch en het diner op zaterdag en het ontbijt en de lunch op zondag
–  onbeperkt koffie en thee, enkele gezonde snacks tussendoor
–  de voor het programma benodigde materialen, incl. recepten en oefenschema
–  overnachting zater-/zondag in de trainingslocatie, incl. bad- en bedlinnen
–  evt. overnachting vrij-/zaterdag

   € 385,- incl. 21% btw*  (€318,- excl btw)

 

21% NIEUWJAARSKORTING voor snelle beslissers