Kies voor Duurzaam investeren, in jezelf en in jouw organisatie.  Kies Leef2.0!

Veranderen om dát te bereiken wat je graag wilt, gaat niet zonder slag of stoot. Of het nu gaat om kleine aanpassingen in je leefstijl of om een ‘major’ plan naar meer succes, het kost energie, tijd, geld en levert zo nu en dan frustratie en verdriet op. Logisch dus dat je dan ook langdurig de vruchten van je inspanningen wilt blijven plukken!

Leef2.0 staat voor Duurzaam resultaat. Ik kan dit een bedrijfsdoel noemen, maar het is vooral het logische gevolg van missie en passie, mijn drive om jou te laten ervaren hoe een verbeterde vitaliteit de motor kan zijn achter het bereiken van je doelen en het aanjagen van jouw succes! Als je eenmaal van dit succes geproefd hebt, dan zullen Vitaliteit en Succes onlosmakelijk met elkaar verbonden blijven en wordt jouw wil om vitaal te blijven (of nog vitaler te worden!) alleen maar groter. De basis voor langdurend resultaat is gelegd.

Hoe bereik jij duurzaam resultaat?

Doel voor ogen

Houd je doel voor ogen! Zolang je dit doet en het doel blijft belangrijk genoeg voor je, dan ben je al een eind op weg.

Integrale aanpak

Mijn Integrale kijk op gezondheid en leefstijl helpt jou daarbij. Niet alleen ‘wat je eet en hoeveel je beweegt’ bepalen hoe fit je je lichamelijk en geestelijk voelt en hoe productief je bent. Nee, er zijn veel meer factoren van invloed. Denk aan gevoelens van blijheid of verdriet. Zij zijn niet alleen bepalend voor hoe je je voelt, maar ook van invloed op wat je eet en of je wel of niet voldoende beweegt. Wat te denken van het stemmetje in je hoofd dat altijd maar weer roept: “Niet zeuren, doorgaan!”. Laten we zeker ook het ‘moeten’ niet vergeten, het onbewust vooruitschuiven van lastige taken en het voorbijgaan aan wat voor jou echt belangrijk is en waar jij plezier aan beleeft! Wat is daadwerkelijk de oorzaak van jou gedrag of de situatie waarin je zit? Door niet alleen naar de gevolgen te kijken en deze aan te pakken, maar ook daadwerkelijk de oorzaak boven tafel te krijgen, bouwen we aan duurzaam resultaat.
Zie ook ‘Integrale visie’

Kleine stappen

Met kleine stappen help ik je richting je doel. Groot genoeg om dit doel ook écht te bereiken (in zo kort mogelijk tijd uiteraard) én klein genoeg om in de juiste richting te blijven lopen en op weg naar het einddoel steeds het behalen van weer een succesvolle stap te kunnen vieren (Yeahhhh)

 

Duurzaam volgens van Daleduurzaam

1. Lang durend
2. Weinig aan slijtage of bederf onderhevig
3. Het milieu weinig belastend

Je leest het hierboven; 1. en 2. zijn van de partij! Hoe zit het met 3.? Goed! Werken aan je eigen vitaliteit komt ook die van het milieu te goede. Je omgeving en de natuur varen er wel bij! Beter in je vel en meer tevreden over je resultaten, gaat niet onopgemerkt voorbij aan de mensen om je heen. Misschien inspireer jij familie, kennissen of collega’s wel tot óók een ontdekkingstocht naar Vitaler en Succesvoller! Zo wordt de wereld om jou heen, weer een stukje mooier.

 

Duurzame organisaties

Duurzaam ondernemen gaat hand in hand met de vitaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Vitale organisaties maken meer winst en hebben aanzienlijk minder verloop. (Ook nog) een gezonde organisatie ‘straks’ betekent ‘nu’ investeren in duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en het vitaliseren van je organisatie. Door mijn integrale aanpak van zowel de analyse van de vitaliteit als van de training en coaching, liggen duurzame gedrags- en cultuurverandering binnen bereik!

Vitale medewerkers door een vitale organisatie of een vitale organisatie door vitale medewerkers?

De kip of het ei……. In ieder geval genoeg reden om het succes van jouw organisatie niet van het een of het ander af te laten hangen! Werk aan een betere vitaliteit van zowel de medewerkers als die van de teams afzonderlijk en de gehele organisatie op zich. Laat me je adviseren over of begeleiden bij het succesvoller maken van jouw medewerkers en organisatie door Vitaliteit en Leefstijl aandacht te geven.

Ja, ik wil meer succes